• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Corona in recreatiesector België: veiligheidsniveau blijven bewaken

Het coronavirus blijft nadrukkelijk ronddolen in onze wereld en helaas worden maatregelen opnieuw aangescherpt. Zo deed in België de RECREAD een herhaaloproep aan alle recreatieondernemers het veiligheidsprotocol nauwgezet te volgen. De RECREAD is de federatie van recreatieondernemers in België.

Recreatie in België kan open blijven

Een uitbraak van het coronavirus in de verblijfsrecreatie moet worden vermeden, is het uitgangspunt. Alleen dan kan de recreatiesector open blijven. Hiervoor is het belangrijker dan ooit om de veiligheidsmaatregelen overal goed toe te passen. RECREAD houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Zijn er nieuwe ontwikkelingen dan lees je hierover op deze website.

Goed nieuws: Second Home Check keurt volgens richtlijnen in België

Second Home Check volgt alle veiligheidsmaatregelen in België op de voet. Vanzelfsprekend keuren onze inspecteurs altijd en overal op een veilige manier. Wie meer informatie wil over onze keuringen in België? Bel vrijblijvend: 0315-74 57 05

Veiligheid in stacaravan of chalet steeds urgenter

In deze vreemde tijd – die beheerst wordt door Covid-19 – is veiligheid belangrijker dan ooit. Ofwel we beseffen nog meer hoe waardevol veiligheid is. Vandaar dat het jaarlijks laten keuren van een vakantiehuisje zoals een stacaravan of chalet eigenlijk verplicht zou moeten zijn. Laat je een keuring uitvoeren dan kun je daarmee erger leed of defecten voorkomen. Daar komt nog bij dat je bij calamiteiten sterker staat met een uitgebreide rapportage. Je kunt namelijk aantonen dat je aan preventie hebt gedaan.

Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies op maat.

Je eigen stacaravan of chalet keuren op veiligheid?

Download onze gratis checklist en loop je eigen vakantiewoning na op 41 cruciale inspectiepunten.

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.