• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Kiezen voor StaZeker of StaVerzekerd?

Wanneer kun je beter kiezen voor het pakket StaZeker en wanneer is het pakket StaVerzekerd passender?

Robin Stokman, onze Operations manager, legt ’t uit:

“Heeft iemand een stacaravan of chalet op ’t oog die hij of zij misschien wil kopen, dan adviseer ik deze potentiele koper de StaZeker keuring.

De vraag die mij regelmatig wordt gesteld? “Kan ik niet beter voor het StaVerzekerd pakket gaan, omdat ik dan alles in één keer helder heb?”

“In de meeste gevallen is het uitvoeren StaVerzekerd keuring voorbarig. Want in negen van de tien gevallen besluit iemand na aankoop het chalet of de stacaravan te verbeteren of te verbouwen. Anders gezegd; iemand past het object graag naar eigen smaak aan. Het ligt voor de hand dat zulke aanpassingen, verbeteringen of verbouwingen de waarde beïnvloeden. Die wordt daardoor hoger!

Heeft Second Home Check de waarde van de stacaravan of chalet vóór de aanpassingen bepaald, dan loopt de kersverse eigenaar het risico onderverzekerd te zijn. En dat wil je niet.

Wanneer voert Second Home Check wel een StaVerzekerd keuring uit bij aankoop?

Als iemand niet van plan is iets te gaan aanpassen. Wie er na de koop zo intrekt kan voor de aankoop wél kiezen voor het StaVerzekerd pakket.

Twijfel je of wil je persoonlijk advies? Bel gerust met Robin op zijn mobiel: 06 – 42 64 87 96 of bel met kantoor 0315 74 57 05.

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van onze medewerkers belt je binnen 24 uur (op werkdagen) om de afspraak in te plannen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.