• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Wij zijn aangesloten bij HISWA-RECRON en FOCWA

Sinds de oprichting van Second Home Check in 2018 focussen wij op kwaliteit én klanttevredenheid. Als we kwaliteit leveren, zijn onze klanten tevreden. Dat is ons idee.

Bij het leveren van kwaliteit hoort volgens ons:

  • Werken met goede apparatuur.
  • Gecertificeerde inspecteurs (NEN 8025).
  • Bijblijven in ons vakgebied door trainingen en opleidingen.
  • Landelijke dekking.
  • Snel en accuraat inplannen van afspraken.
  • Afspraak is afspraak.
  • Aansluiting bij brancheorganisaties.

Over het laatste punt – aansluiting bij brancheorganisaties – gaat dit blog.

Second Home Check is aangesloten bij HISWA-RECRON

Een paar maanden na onze oprichting hebben wij ons al aangesloten bij RECRON, dé branchevereniging voor recreatieondernemers in Nederland. Dat hebben wij gedaan omdat de markt rondom vrije tijd snel en complex is en snel verandert. Door dit lidmaatschap blijven wij op de hoogte en dat is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor onze klanten.

Per 1 januari 2020 is RECRON  gefuseerd met HISWA – de ondernemersorganisatie voor jachtbouw en watersport in Nederland – en gaan zij samen verder onder de naam HISWA-RECRON. Deze vernieuwde sterke  branchevereniging heeft kennisdelen centraal staan. En er zijn meer voordelen:

  • HISWA-RECRON is dé woordvoerder en belangenbehartiger voor leisure en recreatie.
  • HISWA-RECRON is een kwaliteitsmerk.

Woensdag 11 maart werd tijdens de HISWA Boat Show in de RAI Amsterdam tijdens een businessmeeting verteld wat er na de fusie verandert voor aangesloten ondernemers. Second Home Check was erbij.

Veranderingen door fusie HISWA en RECRON

HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot watersportsportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Normaliter komen bij een fusie tal van veranderingen om de hoek kijken, maar  dat valt bij deze fusie mee. Het werkveld is breder geworden, wat wij als een voordeel zien.

De meest in het oog springende verandering is het logo.

Second Home Check heeft het nieuwe logo inmiddels doorgevoerd op de website en flyers waardoor we hélemaal up-to-date zijn.

Let op: de webstie van RECRON is niet meer beschikbaar. Voor wie zoekt naar informatie moet navigeren naar de nieuwe website van de fusiepartners  https://www.hiswarecron.nl/.

De oude RECRON-voorwaarden zijn niet gewijzigd. Bovendien mogen wij, zo vertelde HISWA-RECRON, als recreatieondernemers vertrouwen op dezelfde service.

Second Home Check is aangesloten bij FOCWA

Na een serieuze toetsingsprocedure heeft Second Home Check zich begin maart 2020 aangesloten bij FOCWA. Wij zijn blij dat – net zoals bij HISWA-RECRON – dat we deel mogen uitmaken van deze branchevereniging. Want met FOCWA hebben wij toegang tot een enorme hoeveelheid ervaring en expertise, wat ons nog beter kan maken. Daar komt nog bij dat klanten, die kiezen voor een gecertificeerd FOCWA-lid, gegarandeerd zijn van veiligheid door vakmanschap.

Links Robin Stokman: Operations manager bij Second Home Check

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.