fbpx
 • 100% onafhankelijk
 • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Een stacaravan of chalet kopen?

Heb je een stacaravan of chalet op het oog en wil je die kopen? Maar hoe weet je of er geen gebreken zijn die je op het eerste oog niet kunt zien, maar later wel mee geconfronteerd kunt worden. Een aankoopkeuring kan je behoeden voor hoge bijkomende kosten.

Heb je aankoopplannen en wil je eerst meer weten? Bel ons gerust voor gratis vakkundig advies: 0315 74 57 05 / 06-18208815

Voorkom problemen na een grote investering

Onze inspecteurs constateren helaas te vaak dat stacaravans en chalets in slechte staat verkeren. Zij ontdekken mankementen die visueel niet waarneembaar zijn en eveneens bij de verkoper onbekend zijn. Achteraf wordt de koper geconfronteerd met de extra – vaak hoge – kosten die niet meer te verhalen zijn op de verkoper. Een aantal gebreken die onze inspecteurs tegenkomen in de praktijk:

Hoe ziet de aankoopkeuring eruit?

De aankoopkeuring bestaat uit een bouwtechnische inspectie inclusief veiligheidskeuring op 41 cruciale inspectiepunten. Zo weet je direct of de stacaravan veilig is én in welke staat hij verkeert. De StaZeker keuring is ideaal dus bij in- en verkoop!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Vaste prijs €250

Vul vrijblijvend je gegevens in

Naar de volgende stap
 • Hoe werkt het?
 • Welk pakket?
 • Referenties

Hoe werkt het?

 • Je vult de velden in op het aanvraagformulier.
 • Je bevestigt je aanvraag.
 • Second Home Check ontvangt je aanvraag.
 • Binnen 5 minuten ontvang je een bevestigingsmail.
 • Iemand van ons team belt binnen 24 uur (kantooruren) om een afspraak te maken. Tijdens dit contactmoment spreken we details door.
 • Tijdens de keuring hoef je niet aanwezig te zijn.
 • Prijzen zijn inclusief btw en exclusief voorrijkosten van €50.
 • De voorrijkosten van €50 vervallen bij meer dan 2 keuringen achtereen op dezelfde camping of hetzelfde park.
Gecertificeerd volgens NEN 8025

Is je stacaravan of chalet veilig?

Statistieken wijzen uit dat de kans op calamiteiten in stacaravans of chalets vele malen groter is dan in permanent bewoonde huizen. Denk bijvoorbeeld aan kortsluiting met brand tot gevolg of koolmonoxidevergiftiging.

Weet je of jouw stacaravan of chalet veilig is? Weet je wat de onderhoudsstaat is? Of  weten wat de dagwaarde is?

Weten is beter. Altijd!

Kies voor het basispakket StaVeilig of ga voor de uitgebreidere variant StaZeker als je ook wil weten wat de bouwkundige staat is? Of wil je weten wat de dagwaarde is van je stacaravan of chalet? Kies in dat geval voor StaVerzekerd.

Ons advies?

Laat je stacaravan of chalet 1 x per jaar op veiligheid keuren als je hem verhuurt. Is de vakantiewoning, je weekendhuisje of stacaravan alleen bedoeld voor eigen gebruik, dan volstaat 1 x per 3 jaar.

Referenties van anderen

Onze jonge organisatie (opgericht in 2018) focust op klanttevredenheid. Daarom verzamelen wij beoordelingen. Pakken we een keer iets minder goed aan, dan horen we dat graag omdat we met deze feedback onze aanpak kunnen verbeteren. Als we het goed doen, horen we dat ook graag. 😃

Wij werken samen met Klantenvertellen.nl om reviews van klanten in kaart te brengen.

Bekijk  beoordelingen

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van onze medewerkers belt je binnen 24 uur (op werkdagen) om de afspraak in te plannen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.