• 100% onafhankelijk
 • Gecertificeerd volgens NEN 8025
Totaalscore 9.2 /10 171 beoordelingen
Aankoop

Aankoopkeuring stacaravan of chalet

Je hebt een vakantiehuisje gevonden, of bent er nog naar op zoek. Een mooie stap! Maar je wilt er wel zeker van zijn dat je een goede investering doet. Hiervoor adviseren wij een aankoopkeuring.

Hoe de aankoopkeuring eruitziet lees je hieronder:

 • Uitvoerige inspectie op de bouwtechnische staat
 • Deskundige keuring op 41 veiligheidspunten
 • Inzicht en advies over de gebreken in het vakantiehuisje
 • Gecertificeerde inspecteurs mét professionele apparatuur
 • Altijd persoonlijk en deskundig advies

Na de keuring ontvang je een uitgebreid bouwtechnisch rapport met foto’s, onderbouwing en advies. Zo weet je precies wat de staat is van het vakantiehuisje en kom je later niet voor vervelende verrassingen te staan. Wil je weten welke stappen je het beste kunt doorlopen bij de aankoop van jouw perfecte vakantiehuisje? Vraag dan ons gratis stappenplan voor aankoop aan.

Wat kost een aankoopkeuring?

De keuring kost €250 inclusief btw en exclusief voorrijkosten. De voorrijkosten bedragen €50 bij een keuring in Nederland. Vanaf 3 keuringen achtereen op één park of camping vervallen de voorrijkosten.

Wij keuren ook in België en Duitsland. Voorrijkosten op aanvraag.

Vraag de keuring aan! Na ontvangst van de gegevens, nemen wij contact op om de keuring te plannen.

Keuring aanvragen

Liever eerst telefonisch advies? Wij adviseren vrijblijvend. Bel: 0315 74 57 05.

Een aankoopkeuring voorkomt een miskoop

Wanneer je jouw oog hebt laten vallen op een mooie stacaravan of chalet wil je natuurlijk geen problemen of hoge kosten achteraf. Onze inspecteurs komen in de praktijk veel gebreken tegen in vakantiehuisjes. Hier ben je natuurlijk liever van op de hoogte voordat de woning verkocht is! Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld:

 • Hoge vochtwaardes: materiaal rot weg
 • Gaslekkages
 • Onvoldoende ventilatie: vochtproblemen
 • Kitnaden in slechte staat
 • Dakbevestiging onjuist aangebracht

De kosten van deze gebreken kunnen al snel oplopen tot in de duizenden euro’s. Dit wil je natuurlijk liever niet! Wil je advies over je aankoop? Neem gerust contact met ons op.

Ik wil de stacaravan of chalet verbouwen, hoe weet ik wat de kosten zijn?

Ook dit kunnen we voor jou uit handen nemen. Wij kunnen voor jou een kostenraming op maat maken. Hierbij houden we rekening met de onderdelen die jij wilt verbeteren. Voor een meerprijs van maar €75,- maken wij een specifieke kostenraming. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

De voordelen van Second Home Check?

 • 100% onafhankelijk waardoor eerlijk en betrouwbaar advies
 • Uitgebreide rapportage met foto’s en heldere onderbouwing
 • Gecertificeerde inspecteurs die werken met geijkte en professionele apparatuur
 • Keuringsafspraak snel ingepland
 • Korte lijntjes, altijd persoonlijk én deskundig advies

Keuring aanvragen

Hoe beoordelen klanten Second Home Check?

Wij zijn enorm trots op de beoordelingen die klanten over ons schrijven. Gemiddeld krijgen wij als cijfer een 9.1! Wil je al onze beoordelingen lezen, kijk dan eens op klantenvertellen en lees de ervaringen van klanten. Hopelijk vinden we jouw beoordeling hier straks ook!

Ons doel is altijd om jou zo goed mogelijk te begeleiden in de aankoop van een stacaravan, chalet of andere recreatiewoning. Het is ontzettend vervelend als er na aankoop allerlei gebreken aan het licht komen. Gelukkig kun je ons inschakelen zodat je dit kunt voorkomen. Neem eenvoudig contact met ons op en we helpen je met alle vragen die je hebt!

Stappenplan voor de aankoop van jouw recreatiewoning

Wil je weten welke stappen je het beste kunt volgen om een vakantiehuisje aan te kopen? Vraag hieronder dan ons gratis stappenplan aan en we helpen je met jouw zoektocht!

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Bedankt voor je aanvraag!

Je ontvangt binnen enkele seconden een bevestigingsmail van deze aanvraag in de mailbox. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen en is die ook niet in je spambox beland, neem dan alsjeblieft contact op: 0315 – 74 57 05.

Heb je wel een bevestigingsmail ontvangen, dan belt één van ons team binnen 24 uur (op werkdagen) zodat wij de afspraak samen kunnen inplannen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.