• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Veiligheid op de camping verhogen?

Net zoals je thuis de boel beveiligt, is het slim dat óók in je stacaravan of chalet te doen. Beveiligen begint met preventie! Ons advies? Plaats daarom een koolmonoxide- én rookmelder, een poederblusser, zorg voor een blusdeken en leg die op een vaste plek (binnen handbereik).

Onderstaande veiligheidsproducten zijn geschikt voor stacaravan en chalet. Je kunt ze zelf plaatsen óf vraag het onze inspecteur. Tijdens een inspectie monteert hij ze vakkundig en zonder bijkomende kosten. De montage gebeurt volgens de geldende normen en dat is wel zo veilig.

Onderstaande producten heeft onze inspecteur altijd bij zich. Ben je tijdens de keuring niet aanwezig en wil je graag dat de inspecteur veiligheidsproducten vakkundig monteert? Geef dan van te voren door welke producten gemonteerd moeten worden.

Veiligheidsproducten voor stacaravan en chalet

Koolmonoxidemelder€35
Rookmelder€30
Poederblusser

2 kilo

€40
Blusdeken 1 x 1 m€20
Gasslang installatieset

150 cm met drukregelaar
30 millibar

€20
Oranje flexibele gasslangEen oranje gasslang mag maximaal 1,5 meter lang zijn. €8 per strekkende meter.€12 (voor 1,5 meter)
SlangenklemPer gasslang zijn er 2 gasklemmen nodig.€1,20 per stuk
Drukregelaar 30 mbar€15 per stuk
Prijzen zijn inclusief btw en INCLUSIEF vakkundige montage.*

*Gratis montage alleen mogelijk als die gelijktijdig plaatsvindt met een inspectie.

Veiliger begint bij preventie!

Omdat het hebben van een goedwerkende rookmelder, koolmonixidemelder, brandblusser en blusdeken erger kan voorkomen, krijgen alleen objecten de Second Home Check veiligheidssticker, die voldoen aan onze veiligheidsvoorwaarden.

Heeft het geïnspecteerde object geen rookmelder, koolmonoxidemelder of brandblusser of voldoet die niet aan de voorwaarden – zoals een gasslang die over de datum is – dan verdient het geen veiligheidssticker. Is er geen blusdeken aanwezig, dan vermelden wij dat als aandachtspunt.

“Je denkt dat het jou niet overkomt, tot het gebeurt!”

Over Second Home Check

Is jouw stacaravan of chalet veilig? Wil je dat weten? Second Home Check inspecteert stacaravans en chalets door heel Nederland. Of wil je weten wat de bouwkundige staat is (aankoopkeuring) of de dagwaarde?

Second Home Check is 100% onafhankelijk en confirmeert zich aan NEN 8025.

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.