• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025
Totaalscore 9.1 /10 117 beoordelingen

Veiligheidssticker - zichtbaar veiliger

Zijn alle recreatiewoningen en vakantiehuisjes zoals stacaravans of chalets, die in Nederland op campings of vakantieparken staan, veilig genoeg? Helaas constateren de inspecteurs van Second Home Check – vaker dan ze zouden willen – onveilige situaties waarvan de camping- of parkeigenaar en/of de recreant zich onbewust zijn.

Sinds 2018 inspecteert Second Home Check stacaravans en chalets op campings en vakantieparken – 100% onafhankelijk – in opdracht van de eigenaar of de recreant. Het is eveneens mogelijk de bouwkundige staat van het object te laten schouwen en/of de dagwaarde te laten bepalen.

Klanten ontvangen een uitgebreide rapportage die laat zien waarom iets wel of niet aan de norm NEN 8025 voldoet. De NEN 8025 is dé norm bij de inspectie van woningen.

Op stacaravans, chalets of bungalows die Second Home Check heeft goedgekeurd, bevestigen wij de Second Home Check veiligheidssticker.

De veiligheidssticker van Second Home Check is een 100% onafhankelijk keurmerk.

Zichtbaar veilig

Verhuur je je vakantiehuisje zoals een stacaravan, chalet of bungalow? Dan vind je het vast belangrijk dat je huurders er veilig kunnen verblijven en aan hen het optimale veiligheidsgevoel te geven.

Als je jouw huurders kunt laten zien dat je het object om de 2 tot 3 jaar laat inspecteren, dan is dat natuurlijk goed voor hun vertrouwen én jouw imago als verhuurder.

Met de veiligheidssticker van Second Home Check is duidelijk zichtbaar dat het object periodiek gekeurd is.

Om de veiligheid op het park te bewaken, omarmen vele partijen de inspectie van Second Home Check zoals HISWARECRON.

Zichbaar veilig

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.