• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025
Totaalscore 9.2 /10 168 beoordelingen

APK-keuring stacaravan of chalet

Door een APK-keuring op je stacaravan of chalet te laten uitvoeren kom je erachter of je veilig recreëert. Een keuring laat je niet alleen uitvoeren voor je eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van de buren en eventuele huurders.

Periodieke veiligheidskeuringen

Veel campings en recreatieparken verplichten hun gasten om een twee- of driejaarlijkse veiligheidskeuring uit te laten voeren op hun stacaravan of chalet. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid op een camping of vakantiepark verhoogd wordt en iedereen zorgeloos kan recreëren. Het advies vanuit Second Home Check is dan ook om je accommodatie iedere 2 jaar te laten keuren.

APK laten uitvoeren door Second Home Check

Een APK-keuring wordt altijd uitgevoerd door een inspecteur die voldoet aan de juiste normeringen en certificeringen. Second Home Check hanteert de NEN-8025 normering, dé norm voor veiligheidsinspecties op woningen. Tijdens de veiligheidsinspectie wordt je accommodatie gecontroleerd op 41 veiligheidspunten met betrekking tot elektra, gas, water en vocht. Daarnaast wordt de buitenzijde van de stacaravan of het chalet meegenomen. De inspecteur test en meet met geavanceerde en geijkte apparatuur.NEN8025 normering

Na de keuring ontvang je een veiligheidsrapportage met foto’s en een uitgebreide onderbouwing zodat je ook op de lange termijn van je accommodatie kunt blijven genieten. De uitgebreide veiligheidsrapportage kost €125 inclusief btw. Wanneer wij de keuring kunnen combineren met 2 andere keuringen op de camping of het vakantiepark, dan vervallen de voorrijkosten.

Vraag de keuring hieronder gemakkelijk aan:

Keuring aanvragen

Second Home Check neemt binnen 24 uur contact met je op om de keuring in te plannen. Ben je benieuwd hoe de inspecteur controleert? Vraag dan de gratis checklist aan:

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.