• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025
Totaalscore 9.1 /10 127 beoordelingen

Second Home Check neemt Thincla keuringen over

Thincla Mobiele Caravankeuring is gestopt met zijn keurwerkzaamheden en heeft het keuren van stacaravans op veiligheid volledig overgedragen aan Second Home Check.

Thincla’s klanten zijn geïnformeerd

De klanten van Thincla weten inmiddels dat zij vanaf 1 mei 2021 bij Second Home Check terecht kunnen voor het uitvoeren van de 1-, 2- of 3-jaarlijkse veiligheidskeuring van hun caravan. Hoe vaak er een veiligheidskeuring wordt uitgevoerd is meestal afhankelijk van de geldende camping- of parkvoorschriften. Onze inspecteurs hebben al meerdere veiligheidskeuringen voor mensen uit het klantenbestand van Thincla mogen uitvoeren.

Second Home Check keurt het object op 41 inspectiepunten. Na de keuring ontvangen klanten een uitgebreide rapportage. Is de caravan goedgekeurd, dan bevestigen wij dat met de Second Home Check veiligheidssticker. De veiligheidssticker van Second Home Check is een 100% onafhankelijk keurmerk.

Verder met Wagaparts.com

Nu Thincla de keuringswerkzaamheden heeft afgestoten, ligt de focus op het andere bedrijf. Deze focus ligt op het plaatsen én leveren van betaalbare en kwalitatief goede geisers, kachels en water en gas onderdelen met het nieuwe bedrijf Wagaparts.

Omdat Wagaparts importeur is van geisers, kachels en kookplaten zijn deze artikelen scherp geprijsd. De producten kunnen onder meer worden besteld via de website. Een geiser, kachel of kookplaat laten monteren kan ook. Dit gebeurt tegen scherpe tarieven.

Fijne samenwerking

Second Home Check is blij met de gang van zaken. Daarom danken wij Thincla voor het vertrouwen om het keuringswerk aan Second Home Check over te dragen.

Wij – op onze beurt – bevelen Wagaparts van harte aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een passende geiser of kachel voor in je stacaravan, chalet, camper, tiny house, units of zelfs voor je boot? Kijk dan eens op de website van Wagaparts.

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.