fbpx
  • 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Vakantiehuisje keuren in Duitsland

Second Home Check keurt niet alleen stacaravans en chalets in heel Nederland (landelijke dekking), maar ook in Duitsland en België.

Omdat er nogal wat Duitsers in Nederland een vakantiehuisje bezitten, bieden wij onze website ook in het Duits aan. Deze Duitse website is een vereenvoudigde versie van onze Nederlandse website, echter bevat wel alle essentiële informatie. Ga naar de Duitse website. Daarnaast kunnen wij onze rapportages ook in het Duits maken, wel zo gemakkelijk!

Hoe lang duurt het om een keuring in Duitsland te plannen?

Ons uitgangspunt is dat een keuring – of dit nu een veiligheidskeuring, een bouwtechnische keuring of een aankoopkeuring is, binnen een week in te plannen. Op het plannen van een keuring in Duitsland hoef je niet langer te wachten dan op een keuring die in Nederland plaatsvindt. Wij willen onze klanten snel helpen en daar horen flexibiliteit en snelheid bij!

Hoe bereid ik me goed voor op een keuring in Duitsland?

Wil je jezelf voorbereiden op een keuring van je vakantiehuisje? De Second Home Check inspecteur controleert en inspecteert altijd 41 essentiële veiligheidspunten tijdens een keuring. Daarvoor gebruikt hij professionele en geijkte apparatuur. Maar wil je van te voren weten welke punten worden geïnspecteerd? Gebruik dan onze checklist. Vraag hem gratis aan en check vast of jouw vakantiewoning aan alle veiligheidseisen voldoet.

Nederlandse versie

Deutsche Version

Auf Deutsch lesen? Besuchen Sie unsere deutsche Website.

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van onze medewerkers belt je binnen 24 uur (op werkdagen) om de afspraak in te plannen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.