• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Is een periodieke keuring van mijn stacaravan verplicht?

Een inspectie of keuring is uitermate belangrijk voor je eigen veiligheid, die van je gezin, familie en vrienden die op bezoek komen, en van de andere gasten op het park. Steeds meer recreatieparken of campings verplichten het.  In geval van schade kan het voorkomen dan je verzekeraar vraagt naar het inspectierapport. Hiermee toon je aan dat je er alles aan hebt gedaan om risico’s te voorkomen.

Zie bericht hieronder. Helaas komen er vaker calamiteiten voor in stacaravans en chalets en daar zijn meerdere redenen voor. De stacaravan of chalet wordt minder vaak bewoond en ‘rust roest’. Verder worden er door langkampeerders vaker klussen in eigen beheer uitgevoerd. Ja…, dat verhoogt risico’s. Want elektrotechniek is een vak en een vakkundiger aangebrachte kitlaag beschermt beter tegen vocht, warmte en wind.

Een inspectie doe je niet alleen voor jezelf. Je verhoogt hiermee ook de veiligheid op het park en dat is voor alle gasten beter.

Bron: GelreNieuws

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van onze medewerkers belt je binnen 24 uur (op werkdagen) om de afspraak in te plannen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.