fbpx
  • 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Waarom is het verstandig mijn stacaravan of chalet te verzekeren?

Wij zijn er heel duidelijk in; het is altijd beter een stacaravan of chalet te verzekeren.

Een stacaravan of chalet is een kostbaar bezit is. Wanneer het object beschadigd raakt door brand of vandalisme, dan draai je op voor de kosten en dat kan toch een flinke aanslag zijn op je reserves.

Stel dat de stacaravan of chalet onherstelbaar is beschadigd en gesloopt moet worden, dan ben je eveneens verantwoordelijk voor de opruimkosten. Zo’n sloop- en ruimklus kan oplopen tot een paar duizend euro’s. Mét een stacaravan- of chaletverzekering bescherm je jezelf tegen zo’n financiële tegenslag. Omdat de verzekering de kosten overneemt, kun je jouw aandacht direct richten op een vervangend tweede huis.

Wil je weten wat de dagwaarde is van uw stacaravan of chalet omdat de verzekeraar die waarde wil weten? Second Home Check helpt bij het bepalen van de dagwaarde – ook wel verzekerde waarde genoemd – van de recreatiewoning.

Op zoek naar een stacaravanverzekering of chaletverzekering?

Rosier verzekeringen kan je hiermee helpen. Wanneer Second Home Check een StaVeilig keuring uitvoert, dan krijg je bij Rosier verzekeringen 5% korting op de premie.

Meer veelgestelde vragen

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van onze medewerkers belt je binnen 24 uur (op werkdagen) om de afspraak in te plannen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.