• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025
Totaalscore 9.2 /10 168 beoordelingen

Waarom is het verstandig mijn stacaravan of chalet te verzekeren?

Wij zijn er heel duidelijk in; het is altijd beter een stacaravan of chalet te verzekeren.

Een stacaravan of chalet is een kostbaar bezit. Wanneer het object beschadigd raakt door brand of vandalisme, dan draai je op voor de kosten en dat kan toch een flinke aanslag zijn op je reserves.

Stel dat de stacaravan of chalet onherstelbaar is beschadigd en gesloopt moet worden, dan ben je eveneens verantwoordelijk voor de opruimkosten. Zo’n sloop- en ruimklus kan oplopen tot een paar duizend euro’s. Mét een stacaravan- of chaletverzekering bescherm je jezelf tegen zo’n financiële tegenslag. Omdat de verzekering de kosten overneemt, kun je jouw aandacht direct richten op een vervangend tweede huis.

Wil je weten wat de dagwaarde is van uw stacaravan of chalet omdat de verzekeraar die waarde wil weten? Second Home Check helpt bij het bepalen van de dagwaarde – ook wel verzekerde waarde genoemd – van de recreatiewoning.

Op zoek naar een stacaravanverzekering of chaletverzekering?

Met de Sta Zeker Veilig verzekering geniet je onbezorgd van je recreatiewoning, chalet of stacaravan. De Sta Zeker Veilig verzekering combineert een degelijke verzekering met een periodieke veiligheidskeuring van Second Home Check. Je ontvangt 10% korting op de verzekeringspremie wanneer je je chalet of stacaravan iedere drie jaar laat keuren. Zo verdien je de kosten van een keuring voor een groot deel terug.

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.