• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Waarom een stacaravan of chalet bouwkundig laten keuren?

Je hebt een chalet of stacaravan gezien en bent eigenlijk al verkocht, omdat je hét ideale plekje hebt gevonden. Je ziet ’t hélemaal zitten want de ligging van het chalet of de stacaravan is perfect, de camping is gezellig, de campingeigenaar een tof persoon en de prijs past binnen het budget. Wat wil een mens nog meer?

Nou…, laten uitzoeken of de bouwkundige staat en de veiligheid overeenstemt met wat je ervan verwacht. Zijn er meer kapers op de kust, oftewel mensen die geïnteresseerd zijn in hetzelfde chalet of dezelfde stacaravan? Een bouwkundige keuring kan meestal binnen 2 werkdagen ingepland worden.

Vooral bij chalets en stacaravans die ouder zijn dan 10 jaar is een bouwkundige keuring of bouwkundige inspectie geen overbodige luxe. Een bouwkundige keuring is trouwens eveneens wenselijk bij stenen recreatiewoningen. Met een bouwkundige keuring voorkom je nare verrassingen achteraf.

Bouwtechnische keuring van je stacaravan of chalet

Een bouwkundige rapportage van Second Home Check bericht niet alleen over de bouwtechnische staat van het chalet of de stacaravan, maar vermeldt ook of het object veilig is. Wij keuren op maar liefst 41 veiligheidsaspecten.

Een stacaravan of chalet kan bepaalde gebreken vertonen. Eigenlijk heeft de verkopende partij meldingsplicht om alle bekende gebreken te melden, wat een juridische plicht is. Maar ja, als gebreken bij de verkoper of bij zijn eventuele makelaar niet bekend zijn, wat dan?

Laat je een bouwkundige keuring uitvoeren, dan weet je precies waarvoor en waarom je de prijs betaalt die de verkoper heeft bepaald.

Onze bouwkundige rapportages tellen zo’n 35 pagina’s en bevatten veel foto’s met correcte onderbouwing.

Meer weten? Bel ons: 0315 – 74 57 05, mail ons: info@secondhomecheck.nl of vul het contactformulier in.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.