• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025
Totaalscore 9.1 /10 138 beoordelingen

Waarom moet ik een oudere stacaravan of chalet verzekeren, want die is toch niet meer zoveel waard?

Allereerst ligt de verzekeringspremie vaak zo laag dat het toch verstandig is om ook een oudere stacaravan of chalet te verzekeren.

Waarom vinden wij dat je je stacaravan of chalet moet verzekeren? Een voorbeeld verduidelijkt dit.

Stel: je stacaravan of chalet raakt onherstelbaar beschadigd bijvoorbeeld door brand of storm. Dan ben je verantwoordelijk voor de opruimkosten. Die opruimkosten lopen al gauw op tot zo’n €3.000. Tel hierbij ook nog eens de schade van de inboedel op en de kosten lopen snel enorm hoog op.

Als je verzekerd bent, dan neemt de verzekering deze zogenoemde sloopkosten of opruimkosten voor zijn rekening. Ook dat is mooi meegenomen!

Op zoek naar een stacaravanverzekering?

Met de Sta Zeker Veilig verzekering geniet je onbezorgd van je stacaravan. De Sta Zeker Veilig verzekering combineert een degelijke verzekering met een periodieke veiligheidskeuring van Second Home Check. Je ontvangt 10% korting op de verzekeringspremie wanneer je je stacaravan driejaarlijks laat keuren. Zo verdien je de kosten van een keuring voor een groot deel terug.

Second Home Check helpt je met het bepalen van de dagwaarde om discussie met je verzekeraar te voorkomen. Bel ons op voor gratis advies via 0315 74 57 05, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.