• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Veiligheid zichtbaar verhogen op camping of park?

U bent park- of campingeigenaar en bent op zoek naar een manier om de veiligheid te verhogen bij de jaarplaatsen. Waarom kiezen campings en vakantieparken voor de aanpak van Second Home Check?

  • 100% onafhankelijk waardoor eerlijk en betrouwbaar advies
  • Uitgebreide rapportages met foto’s en heldere onderbouwing
  • Gecertificeerde inspecteurs die werken met geijkte en professionele apparatuur
  • Second Home Check neemt de planning, contact en administratie uit handen
  • Vakantiehuisjes worden voorzien van gecertificeerd keurmerk

Second Home Check neemt altijd uitvoerig de tijd voor een keuring. Hierbij staan de vragen van de klant centraal en zullen wij niets betreft de veiligheid overslaan. Daarnaast geven wij klanten altijd een uitgebreid advies mee over verbetering en goed behoud van hun object. Benieuwd hoe onze aanpak gewaardeerd wordt? Lees hier de persoonlijke ervaringen van camping De Waay.

Goed om te weten

Second Home Check keurt eveneens toercaravans op campings en vakantieparken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Keuring 55 stacaravans op vakantiepark Toppershoedje

Recentelijk keurden wij alle stacaravans op RCN vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp. Parkmanager Roland Hoogwerf vertelt openhartig hoe hij de samenwerking heeft ervaren.

Twee soorten vakantiehuisjes

Misschien heeft u eigen huisjes voor de verhuur én jaarplaatsgasten. De jaarplaatsgasten zijn vanzelfsprekend zelf verantwoordelijk voor hun stacaravan of chalet. Hoe zorgt u ervoor dat deze groep gasten hun bezit regelmatig laat keuren? Als ze dat doen, verbetert de veiligheid op uw camping of park.

Jaarplaatsgasten motiveren hun bezit te laten keuren, blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig. Als u gasten verplicht hun bezit te laten keuren, komt u – zoals veel parkeigenaren dat ervaren – aan hun portemonnee, wat in eerste instantie tot weerstand kan leiden.

Die tegenzin verdwijnt als gasten zich bewust worden dat onveilige situaties in hun stacaravan of chalet kan leiden tot narigheid. Wij maakten mee dat particuliere klanten opgelucht waren nadat onze inspecteur onveiligheid had ontdekt. Niemand leeft en slaapt bewust in een onveilige situatie! Lees voor ervaringen ook eens onze beoordelingen.

Veilig recreëren

Second Home Check keurt vakantiewoningen

Sinds 2018 inspecteren wij stacaravans, chalets op campings en vakantieparken. Naast veiligheidskeuringen, schouwen wij de bouwkundige staat van stacaravans, chalets en andere objecten en wij bepalen de dagwaarde. Wij zijn 100% onafhankelijk. Onze klanten zijn zowel camping- of parkeigenaren als particulieren en wij werken landelijk.

Wilt u net als Aukje de veiligheid op en/of het aanzien van uw camping verbeteren? Mail Robin Stokman (Operations manager) of bel: 0315-74 57 05 voor meer informatie.

Zichtbaar gekeurd

Jouw recreatiewoning

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.