• 100% onafhankelijk
  • Gecertificeerd volgens NEN 8025

Zichtbaar veiliger op camping of park

Het niet onderkennen van eventuele gebreken kan niet alleen gevaarlijk zijn, maar ook resulteren in hoge kosten én imagoverlies. Waarom kiezen campings en vakantieparken voor de aanpak van Second Home Check?

  • Uit handen nemen van organisatie zoals planning, contact met jaargasten en administratie.
  • 100% onafhankelijk waardoor eerlijk en betrouwbaar advies.
  • Uitgebreide rapportages met foto’s en heldere onderbouwing.
  • Gecertificeerde en klantvriendelijke inspecteurs die werken met geijkte en professionele apparatuur.
  • Vakantiehuisjes worden voorzien van gecertificeerd keurmerk.

Uitvoerige keuring waarbij vragen van de klant aan bod komen en er qua veiligheid niets wordt overgeslagen. Bovendien krijgen klanten advies over verbetering en goed behoud van hun object. Benieuwd hoe onze aanpak gewaardeerd wordt? Lees hier de persoonlijke ervaringen van camping De Waay.


Goed om te weten

Second Home Check keurt eveneens toercaravans op campings en vakantieparken. Meer weten? Bel: 0315 74 57 05 en stel uw vragen. Of vul onderstaand formulier in.

Keuring 55 stacaravans op vakantiepark Toppershoedje

Recentelijk keurden wij alle stacaravans op RCN vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp. Parkmanager Roland Hoogwerf vertelt openhartig hoe hij de samenwerking heeft ervaren.

Motiveren jaarplaatsgasten?

Heb je eigen huisjes voor de verhuur én jaarplaatsgasten? Vanzelfsprekend zijn de jaarplaatsgasten zelf verantwoordelijk voor hun stacaravan of chalet. Hoe motiveer je deze gasten hun bezit regelmatig te laten keuren? Als ze dat doen, verbetert de veiligheid op de camping of het park.

Als je gasten verplicht hun bezit te laten keuren, kom je – zoals veel parkeigenaren dat ervaren – aan de portemonnee, wat kan leiden tot weerstand.

Die tegenzin verdwijnt als gasten zich realiseren dat onveilige situaties in hun stacaravan of chalet kan leiden tot narigheid. Wij maakten mee dat particuliere klanten opgelucht waren nadat onze inspecteur onveiligheid had ontdekt. Niemand leeft en slaapt bewust in een onveilige situatie! Lees voor ervaringen ook eens onze beoordelingen.

Veilig recreëren

Second Home Check keurt vakantiewoningen

Sinds 2018 inspecteren wij stacaravans, chalets op campings en vakantieparken. Naast veiligheidskeuringen, schouwen wij de bouwkundige staat van stacaravans, chalets en andere objecten en wij bepalen de dagwaarde. Wij zijn 100% onafhankelijk. Onze klanten zijn zowel camping- of parkeigenaren als particulieren en wij werken landelijk.

Wilt je net als Aukje de veiligheid op en/of het aanzien van uw camping verbeteren? Mail Wouter Weijkamp (adviseur) of bel: 0315-74 57 05 voor meer informatie.

Zichtbaar gekeurd

Jouw accommodatie

Je gegevens

Contactgegevens

Voorkeursdag

Hartelijk dank voor je aanvraag. Eén van ons team belt je binnen 24 uur (op werkdagen).

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.